Byggnadsställning Danderyd

Ska du måla om huset och behöver en byggnadsställning i Danderyd? Då finns det mängder av alternativ att välja mellan. Du kan till exempel hyra din egen byggnadsställning och montera den på egen hand. Det här är dock mycket tidskrävande för den oerfarne. Ett bättre alternativ är att anlita en professionell ställningsbyggare som kommer ut på plats och monterar ställningen åt er. Då vet man att man får en stabil ställning som är korrekt monterad.

SALM Tak & Fasad har stor erfarenhet av att sätta upp byggställning i Danderyd med omnejd. Beroende på vad för typ av arbete som du ska utföra på din byggnad, finns det alltid en byggnadsställning som passar dig. Byggnadsställningar används vid allt från målning till fasadrenoveringar och utbyggnader.

Olika byggnadsställningar i Danderyd

Det finns många olika typer av byggnadsställningar och om du inte arbetar med fasader varje dag, kan det vara svårt att veta vilken som är bäst för det arbete som du ska göra. Det finns så kallade ramställningar, där man bygger våning på våning och får en ställning som man sedan kan flytta utmed huset. Dessa ställningar kan också hyras på byggvaruhusen och då brukar dom vara hjulförsedda och kallas för rullställningar.

Vill du sätta upp en större ställning, till exempel runt huset för att måla fasaden, behöver du en modulställning. Dessa kan du enkelt bygga ihop och anpassa på plats för att följa huset på bästa sätt.

Anlita ställningsbyggare och spara tid

Om du hyr en byggnadsställning så betalar du en avgift per dygn. Många gånger tjänar man faktiskt på att låta en ställningsbyggare sätta upp ställningen, då det kan vara mycket tidskrävande för en lekman att montera en ställning. Det finns en anledning till att så många arbetar som ställningsarbetare i Sverige. Det är svårt helt enkelt att montera en ställning.

Salm Tak och Fasad har arbetat som ställningsbyggare i många år och kan skräddarsy en byggnadsställning för dig som bor i Danderyd med omnejd. Du får en fackmannamässigt monterad byggnadsställning som håller bra kvalité. På så sätt kan du istället fokusera på målningen, eller vad du nu tänkt dig utföra för arbete på ditt hus. När du väl är färdig med ditt projekt, kommer Salm Tak och Fasad ut igen och monterar ned ställningen. Hur enkelt och smidigt som helst. Det här bör du tänka på om ska montera en byggnadsställning Kanske har du precis kommit underfund med att du behöver en byggnadsställning till ditt hus.

Då finns det några saker du bör tänka på innan du kastar dig på telefonen och beställer.

  1. Det första du bör göra är att kolla i din kalender. När vill du genomföra ditt projekt? Se till att avsätta tid och avboka så mycket annat som möjligt från agendan.
  2. En byggnadsställning kostar en del pengar att ha stående och då vill man så klart utnyttja tiden maximalt.
  3. Försök att estimera redan när projektet börjar hur lång tid du kommer behöva att ha till ditt förfogande. Då kan du redan från början boka tid för nedmontering av byggnadsställningen.
  4. Se också till att förbereda din tomt och städa bort allt som står i vägen för ställningen, innan ställningsarbetarna kommer ut.

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?