Byggnadsställning Danderyd

Ska du måla om huset och behöver en byggnadsställning i Danderyd? Då finns det mängder av alternativ att välja mellan. Du kan till exempel hyra din egen byggnadsställning och montera den på egen hand. Det här är dock mycket tidskrävande för den oerfarne. Ett bättre alternativ är att anlita en professionell ställningsbyggare som kommer ut på plats och monterar ställningen åt er. Då vet man att man får en stabil ställning som är korrekt monterad. 

SALM Tak & Fasad har stor erfarenhet av att sätta upp byggställning i Danderyd med omnejd. Beroende på vad för typ av arbete som du ska utföra på din byggnad, finns det alltid en byggnadsställning som passar dig. Byggnadsställningar används vid allt från målning till fasadrenoveringar och utbyggnader. 

Olika byggnadsställningar i Danderyd

Det finns många olika typer av byggnadsställningar och om du inte arbetar med fasader varje dag, kan det vara svårt att veta vilken som är bäst för det arbete som du ska göra. Det finns så kallade ramställningar, där man bygger våning på våning och får en ställning som man sedan kan flytta utmed huset. Dessa ställningar kan också hyras på byggvaruhusen och då brukar dom vara hjulförsedda och kallas för rullställningar. 

Vill du sätta upp en större ställning, till exempel runt huset för att måla fasaden, behöver du en modulställning. Dessa kan du enkelt bygga ihop och anpassa på plats för att följa huset på bästa sätt. 

Byggnadsställning i Stockholm med stege

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?