Byggnadsställning Lidingö

SALM Consulting har stor erfarenhet av att sätta upp byggnadsställning på Lidingö med omnejd. Beroende på vad för typ av arbete som du ska utföra på din byggnad, finns det alltid en byggnadsställning som passar dig. Byggnadsställningar används vid allt från målning till fasadrenoveringar och utbyggnader. 

Är det så att ni behöver en byggnadsställning hjälper vi mer än gärna till med både bygget av den, samt alla de tjänster som ni kan behöva för att renovera fasaden.

Vi hyr ut byggnadsställning på Lidingö! Har ni ett företag som behöver hyra byggställning? Eller är ni villa- eller radhusägare som behöver hyra en bra byggställning?

Hyr rätt byggställning i Lidingö

Vill man sätta upp en större ställning, till exempel runt ett helt hus för att man ska måla fasaden, är det oftast en modulställning som sätts upp. Dessa kan man bygga ihop och anpassa på plats för att följa huset på bästa sätt. 

Det finns många olika typer av byggnadsställningar och för den oerfarne kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Det finns så kallade ramställningar, där man bygger våning på våning och får en ställning som man sedan kan flytta utmed huset. Dessa ställningar kan också hyras på byggvaruhusen och då brukar dom vara hjulförsedda och då kallas för rullställningar. 

 

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?