Byggnadsställning Lidingö

Salm Tak&Fasad har stor erfarenhet av att sätta upp byggnadsställning på Lidingö med omnejd. Beroende på vad för typ av arbete som du ska utföra på din byggnad, finns det alltid en byggnadsställning som passar dig. Byggnadsställningar används vid allt från målning till fasadrenoveringar och utbyggnader.

Är det så att ni behöver en byggnadsställning hjälper vi mer än gärna till med både bygget av den, samt alla de tjänster som ni kan behöva för att renovera fasaden.

Vi hyr ut byggnadsställning på Lidingö! Har ni ett företag som behöver hyra byggställning? Eller är ni villa- eller radhusägare som behöver hyra en bra byggställning?

Hyra byggställning i Lidingö

Välkommen att hyra byggställning i Lidingö. Vi har olika slags byggnadsställningar och om det är svårt att veta vilken slags byggnadsställning som du behöver kan du alltid fråga oss. Av oss kan du till exempel hyra ramställningar. Med dem kan du kan bygga våning på våning och flytta till den plats där du behöver den. Denna byggnadsställning kan också hyras på byggvaruhusen och då brukar de vara hjulförsedda och kallas för rullställningar.

När du behöver hyra byggnadsställning

Om du hyr en byggnadsställning så betalar du en avgift per dygn. Om du kontaktar oss kommer vi ut monterar ramställningen åt dig eftersom vi vet att det är svårt att montera en ramställning själv. Salm Tak & Fasad har arbetat som ställningsbyggare i många år och kan skräddarsy en byggnadsställning för dig som bor på Lidingö. Då får du en fackmannamässigt monterad byggnadsställning som är stadig. På så sätt kan du istället fokusera på arbetet med fasaden eller taket. När du väl är färdig med ditt projekt, kommer Salm Tak & Fasad ut igen och monterar ned ställningen. Hur enkelt och smidigt som helst.

Det är bra att beräkna redan när projektet börjar hur mycket tid som du kommer att behöva till för arbetsprojektet och se till att boka tid för montering av byggnadsställning. Se också till att förbereda din tomt och städa bort allt som står i vägen för ställningen, innan ställningsarbetarna kommer ut.

Anlita oss och spara tid

För våra byggnadsställning betalar du per dygn. Många gånger tjänar du faktiskt på att låta oss montera den byggställning som du behöver, då det kan vara mycket tidskrävande att montera själv. Det är svårt helt enkelt att montera en ställning. Salm Tak&Fasad har arbetat med detta i många år och har stor erfarenhet och erbjuder service för dig som är vår kund.

Tänk på detta när vill hyra byggnadsställning:

  • Kanske har du precis kommit underfund med att du behöver en byggnadsställning till ditt hus.
  • Det första du bör göra är att kolla i din kalender. När vill du genomföra ditt projekt?
  • En byggnadsställning kostar en del pengar att ha stående och då vill man så klart utnyttja tiden maximalt.
  • Försök att estimera redan när projektet börjar hur lång tid du kommer behöva att ha till ditt förfogande.

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?