Byggnadsställning Stockholm

Ska du måla om huset och behöver en byggnadsställning i? Då finns det mängder av alternativ att välja mellan. Du kan till exempel hyra din egen byggnadsställning och montera den på egen hand. Det här är dock mycket tidskrävande för den som inte har gjort det förut. Varför inte anlita en professionell ställningsbyggare som kommer ut på plats och monterar ställningen åt er? Då blir du garanterad att du får en stabil ställning som också är korrekt monterad.

Salm Tak & Fasad har stor erfarenhet av att montera byggnadsställning i Stockholm. Beroende på vad för typ av arbete som du ska utföra på din byggnad, kan du behöva olika byggställning. Byggnadsställningar används vid allt från målning till fasadrenoveringar och tillbyggnader.

Olika typer av byggnadsställningar

  • ramställning
  • modulställning
  • byggställning med eller utan hiss
  • byggnadsställning med eller utan vinsch
  • takställning

Vill du sätta upp en större byggställning, till exempel runt ett helt hus för att du behöver måla fasaden, är det oftast en modulställning som du behöver. Den kan du bygga ihop och anpassa på plats. Sedan kan du flytta på den allteftersom du behöver den på olika ställen invid huset.

Anlita oss så sparar du tid

Om du anlitar oss för att hyra byggställningen, betalar du en avgift per dygn. Många gånger tjänar du faktiskt på att låta oss montera byggställningen pt dig, då det är tidskrävande för att montera en byggnadsställning. Det kan vara ganska svårt att montera en ställning.

Salm Tak & Fasad har erfarenhet av montering av byggställningar sedan många år tillbaka. Vi kan skräddarsy den slags byggnadsställning som du behöver och för de ändamål som du har. Av oss får får du en fackmannamässigt monterad byggnadsställning. På så sätt kan du istället fokusera på målningen, eller vad du nu tänkt dig utföra för arbete på ditt hus. När du väl är färdig med ditt projekt, kommer vi ut och hämtar tillbaka byggställningen. Att anlita oss är alltid tryggt och smidigt

Att tänka på när du hyr byggnadsställning

  • Hur länge kommer du att behöva byggställningen? Det är bäst att alltid planera för ditt renoverings- eller byggprojekt. Tänk på att vi tar betalt/dygn, så att planera att använda tiden så effektivt som möjligt under tiden som du hyr vår byggställning.
  • Vad behöver du för slags byggställning? Är det en fasadrenovering, takrenovering eller fönsterrenovering som du ska genomföra? Beroende på vad det är mer specifikt som du ska göra, behöver du byggställning för just det arbetet.
  • Behöver du hjälp att frakta och montera byggställningen? I så fall hjälper vi dig. Oavsett vilket, så får du full service från oss.

Det viktigaste är att boka tiden för din byggställning så att du vet att du får en sådan när du behöver den. Det kan också vara bra att förbereda din tomt och städa bort allt som står i vägen för ställningen, innan vi kommer ut med din byggställning. Sedan är det bara att påbörja arbetet!

Ta kontakt när du vet vilken tid som du behöver hyra byggställningen. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?