Byggnadsställning Täby

Är det så att du behöver en byggnadsställning i Täby men inte har någon sådan?

Då finns det 2 alternativ att välja mellan. Du kan till exempel hyra din egen byggnadsställning och montera den på egen hand, men är du inte van vid det kan det bli mycket tidskrävande för den som inte är van. Ett annat alternativ är att anlita en professionell ställningsbyggare som kommer ut på plats och monterar ställningen åt dig. Då vet du att du får en stabil ställning som är korrekt monterad. 

SALM Consulting har stor erfarenhet av att sätta upp byggställning i Täby. Beroende på vilken typ av arbete som du ska utföra på din byggnad, så har vi  den byggnadsställning som du behöver, vårt sortiment av byggställningar är mycket stor. 

I behov av hyra byggnadsställning i Täby?

Byggnadsställningar används vid allt från målning till fasadrenoveringar och utbyggnader. Vi har många olika typer av byggnadsställningar. Tycker du att det är svårt att välja så kan vi hjälpa dig med det. Det finns så kallade ramställningar, som behövs om du ska bygga till exempel våning på våning. En sådan byggställning kan du flytta utmed huset. Dessa ställningar kan också hyra och då brukar dom vara hjulförsedda och kallas för rullställningar. 

Vill du sätta upp en större byggställning, till exempel hela vägen runt huset för att måla fasaden, är det oftast en modulställning som du behöver. Dessa kan du bygga ihop och anpassa på plats så att du kommer åt runt huset och på bästa sätt. 

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?