Byggnadsställning Täby

Behöver du en byggnadsställning i Täby men saknar en sådan? Då finns det 2 alternativ att välja mellan. Du kan till exempel hyra din egen byggnadsställning och montera den på egen hand, eller anlita oss. Vi är professionell ställningsbyggare och kan komma ut till er på plats och montera ställningen åt dig. Då vet du att du får en stabil ställning som är korrekt monterad. Salm Tak & Fasad har stor erfarenhet av att montera byggställning i Täby. Oavsett vilken typ av arbete som du ska utföra på din byggnad, så har vi den slags byggnadsställning som du behöver, vårt sortiment av byggställningar är mycket stor.

Hyra byggnadsställning i Täby?

En byggnadsställning behöver du vid allt från målning till fasadrenoveringar och utbyggnader. Vi har många olika typer av byggnadsställningar. Tycker du att det är svårt att välja så kan vi hjälpa dig med det. Det finns så kallade ramställningar, som behövs om du ska bygga till exempel våning på våning. En sådan byggställning kan du flytta utmed huset. Dessa ställningar kan du hyra och då brukar dom vara hjulförsedda och kallas för rullställningar. Vill du sätta upp en större byggställning, till exempel hela vägen runt huset för att måla fasaden, är det oftast en modulställning som du behöver. Vi kommer ut med den och kan anpassa den på plats så att du kommer åt runt huset och på bästa sätt.

Anlita oss är tryggt

Om du hyr en byggnadsställning av oss, så betalar du per dygn. Anlitar du oss vet du att du får byggställning som blir rätt monterad och vi garanterar att de är säkra så att du inte behöver oroa dig över säkerheten. Vi ser till så att du kan använda byggställningen fullt ut och under den tid som du behöver. Salm Tak & Fasad har arbetat med detta i många år och vi skräddarsyr den byggnadsställning för dig som bor i Täby med omnejd. Du får en fackmannamässigt monterad byggnadsställning som håller bra kvalité. På så sätt kan du istället fokusera på målningen, eller vad du nu tänkt dig utföra för arbete på ditt hus. När du sedan är färdig med ditt bygge, så kommer vi ut igen och monterar ned och fraktar tillbaka byggställningen. Vi går också igenom den och kontrollerar så att alla delarna är intakta.

Tänk på detta när du hyr

  • Hur lång tid behöver du hyra byggställningen?
  • När behöver du hyra den?
  • Vilken slags byggnadsställning behöver du?
  • Vad vill du betala för den?
Att planera din renovering eller bygge är alltid bäst. Det som du kan tänka på innan du bestämmer dig är att bestämma tidpunkt, och längden på uthyrningen av byggställningen, eftersom du betalar varje dygn , så är det bäst att se till att utnyttja byggställningen så effektivt som möjligt. Det kan krävas att du arbetar varje dag; kan du arbeta effektivt varje dag? Vad är det som du ska göra? Vi har olika byggställningar för om du ska renovera taket, fasaden eller fönster. Du kan behöva vinsch, hiss eller trappa i din byggställning. Om du har tänkt igenom allting noga så kommer du att kunna utnyttja din byggställning till max. Ta kontakt med oss, berätta gärna vad du behöver och vad du ska göra och boka den så att du får den när du har tiden för ditt bygge eller renovering.

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?