Fasadrenovering Danderyd

Bor du i Danderyd och går i tankar att genomföra en fasadrenovering? Då har vi samlat lite tips till dig här. En fasadrenovering är ett ganska omfattande projekt men där resultatet blir att huset får ett ordentligt lyft. Det finns många byggföretag i Danderyd med omnejd som sysslar med fasadrenovering. Så, hur ska man veta vem man ska välja?

SALM Tak & Fasad har många års erfarenhet av fasadrenovering i Danderyd och har renoverat flera villor och hus i Danderyd. Här får du en kompetent byggfirma som genomför fackmannamässiga arbeten. Beroende på vilket typ av hus du bor i, hur gammalt huset är och vad du har för önskemål och visioner, kan SALM Consulting guida dig genom ditt projekt, från början till slut.

Total eller enklare fasadrenovering i Danderyd?

Det första man behöver överväga när man planerar en fasadrenovering är om man ska göra en totalrenovering, där man river befintlig fasad och sätter upp en helt ny. Eller, om det det räcker med att tvätta, reparera och måla. Det senare är så klart betydligt billigare. Det som bör avgöra är naturligtvis vilken budget man har och hur länge man ser framför sig att fasaden ska hålla.

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?