Fasadrenovering Lidingö

Bor du i Lidingö och behöver en fasadrenovering av ert hus? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder fasadrenovering av hög kvalitet. En riktigt väl genomförd fasadrenovering är ett ganska omfattande projekt men där resultatet sedan gör att huset ser ut att vara nästan nytt. När vi utför en fasadrenovering ser vi till att göra det med hög kvalitet på både material och hantverksskicklighet.

Vi utför den alltid på ett fackmannamässigt sätt – inget mindre än det duger för oss, och inte heller för våra kunder!

Erbjuder total fasadrenovering i Lidingö

SALM Tak & Fasad AB har många års erfarenhet av fasadrenovering av villor och hus i Lidingö med omnejd. Vi är en kompetent byggfirma som genomför fackmannamässiga arbeten. Beroende på vilket typ av hus du bor i, hur gammalt huset är och vad du har för önskemål och visioner, kan vi som arbetar på SALM Tak & Fasad guida dig genom ditt projekt, från början till slut.

Det första man behöver överväga när man planerar en fasadrenovering är om man ska göra en totalrenovering, där vi ersätter en sliten fasad och ersätter det slitna materialet med nytt och fräscht material. Eller, om det det räcker med att tvätta, reparera och måla om fasaden. Är det så att ni behöver fönsterrenovering och nytt material på fasad och kanske en takrenovering så erbjuder vi en total fasadrenovering. I så fall behöver ni inte bekymra er för utsidan av hus på många, många år framöver. Det blir i så fall en ordentlig investering i ert hus.

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?