Fasadrenovering Lidingö

Bor du i Lidingö och behöver en fasadrenovering av ert hus? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder fasadrenovering av hög kvalitet. En riktigt väl genomförd fasadrenovering är ett ganska omfattande projekt men där resultatet sedan gör att huset ser ut att vara nästan nytt. När vi utför en fasadrenovering ser vi till att göra det med hög kvalitet på både material och hantverksskicklighet.

Vi utför den alltid på ett fackmannamässigt sätt – inget mindre än det duger för oss, och inte heller för våra kunder!

Erbjuder fasadrenovering i Lidingö

Salm Tak & Fasad AB har många års erfarenhet av fasadrenovering av villor och hus i Lidingö med omnejd. Vi är en kompetent byggfirma som genomför fackmannamässiga arbeten. Beroende på vilket typ av hus du bor i, hur gammalt huset är och vad du har för önskemål och visioner, kan vi som arbetar på SALM Tak & Fasad guida dig genom ditt projekt, från början till slut.

Det första som ni kanske bör överväga när ni planerar en fasadrenovering, är om ni behöver en totalrenovering. Vid en sådan ersätter vi en sliten fasad med nytt och fräscht material, eller, om det det räcker med en fasadtvätt och fasadrenovering. Är det så att ni även behöver fönsterrenovering och nytt material till er fasadrenovering behöver ni inte bekymra er för husfasaden på många år framöver. I så fall investerar ni i ert hus, vilket ökar eller bibehåller värdet på det.

Kommer ni att behöva ett bygglov? Om det är så att ni önskar förändra vid en fasadrenovering, såsom ny färg eller installation av ett nya fönster, så kan det krävas ett bygglov. En renovering där vi återställer fasaden till nyskick behöver inget bygglov.

Så utför Salm Tak & Fasad fasadrenoveringar

Vi har en lång erfarenhet av fasadrenovering på Lidingö.

  1. Det första som vi gör, är ett platsbesök hos er. Då kan ni berätta hur omfattande fasadrenovering som ni önskar.
  2. Därefter får ni en offert för fasadrenoveringen.
  3. Sedan blir det dags att etablera själva byggplatsen. Det behövs en del maskiner på plats samt byggnadsställningar.
  4. Salm Tak & Fasad har alla de byggställningar som vi behöver.
  5. Sedan utför vi fasadrenoveringen exakt som ni önskar.
  6. När fasadrenoveringen är utförd genomför vi tillsammans en slutbesiktning.
  7. Då fasadrenoveringen är färdig börjar garantitiden gälla.
  8. Ni får garanti på själva fasadrenovering på 2 år och 5 års garanti på allt material till fasadrenoveringen.

Att göra innan en fasadrenovering

Det är alltid bra att planera för en fasadrenovering, budgetera för den och förbereda er både mentalt och praktiskt. När vi kommer ut och utför fasadrenoveringen så kan det bli en del buller och vi är närvarande, kanske tidigt på morgnarna och sent på kvällarna. Behöver ni bo någon annanstans? Vi utför alltid fasadrenoveringarna så att ni inte ska störas, men det är ni som måste tänka på om ni inte vill bli lite störda av renoveringsarbetet.

Ta kontakt med oss, vi ger service och utför allt efter era önskemål!

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?