Fasadrenovering Stockholm

Behöver ditt hus en fasadrenovering? I Stockholm finns Salm Tak & Fasad och erbjuder fina fasadrenoveringar. Vi har många års erfarenhet av fasadrenovering av villor och radhus i Stockholm.

Salm Tak & Fasad är en kompetent byggfirma som genomför fackmannamässig tak- och fasadrenovering. Beroende på vilket typ av hus du bor i, hur gammalt huset är och vad du har för önskemål och visioner, kan Salm Tak & Fasad guida dig genom ditt projekt, från början till slut.

Önskas fin fasadrenovering i Stockholm?
Har ditt hus fått en sliten fasad? Med årens lopp och på grund av det bistra klimat som vi har vintertid, slits våra husfasader ut snabbt. Plötsligt märker vi att husets fasad inte är så fräsch längre, och det är då som du kan behöva en bra fasadrenovering.

Vad krävs för att anlita en bra byggfirma som kan utföra fasadrenovering? Bland det första att ta reda på, är att ta reda på om byggbolaget är ett pålitligt företag. Vi har funnits ända sedan 2016, och har många nöjda kunder idag. Salm Tak & Fasad är ett stadigt bolag med bra ekonomi, och har stor erfarenhet av fasadrenovering i Stockholm.

En total- eller fasadrenovering?

Behöver ni en fasadtvätt och fasadrenovering, eller behöver ni dessutom en tak- och fönsterrenovering? Oavsett vilket så kan vi hjälpa er med det. Vi har byggt och renoverat tak ända sedan starten och har renoverat tusentals tak. Vi är även duktiga på fönsterrenovering samt fasadrenovering. Ni väljer hur omfattande renovering som ni behöver på ert hus.

Så utför vi fasadrenovering:

Salm Tak & Fasad har lång erfarenhet av fasadrenovering i Stockholm och vi arbetar hårt på att du som är vår kund ska bli nöjd. För oss är det viktigast.

  1. Det första Som vi gör, är ett platsbesök hos er som önskar att få en fasadrenovering. Vi kan ge råd om hur omfattande fasadrenovering som ni behöver och vi lyssnar gärna på era önskemål.
  2. Först efter det kan vi ge en realistisk offert på er fasadrenovering.
  3. Om ni anlitar oss för er fasadrenoveringen kommer vi ut med byggställning och våra maskiner, och det material som ni önskar till er fasad.
  4. När vi utför fasadrenoveringen gör vi det så att ni ska bli så lite störda som det bara är möjligt. Men om ni vill det så kan det bli aktuellt att bo någon annanstans om ni inte vill ha oss nära ert hus.
  5. När fasadrenoveringen är klar så gör vi en gemensam slutbesiktning och då kan ni komma med synpunkter och är det något som vi behöver rätta till så gör vi det.
  6. När projektet är slut börjar garantitiden gälla. Garanti på utfört byggarbete är 2 år och dessutom har ni 5 års garanti på allt material.

Det här krävs av er

Om man vill vara beredda när vi kommer ut och påbörjar fasadrenoveringen av ert hus, är det bra om ni förbereder er både mentalt och praktiskt. Kanske ni behöver plocka bort allt som behöver bli bortplockat? Har ni saker på tomten, behöver ni se till att ta bort det så att vi kan montera byggnadsställningen utan att något kommer i vägen. Ta gärna tid att planera för fasadrenoveringen och bered er på att vi kan komma tidiga morgnar och arbetar till sena kvällar. Vi gör allt för att ni ska bli nöjda med er fasadrenovering i Stockholm.

Ta kontakt och berätta hur ni önskar er en fasadrenovering i Stockholm!

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?