Fasadrenovering Täby

Bor du i Täby och går i tankar att genomföra en fasadrenovering? Då har vi samlat lite tips till dig här. En fasadrenovering är ett ganska omfattande projekt men där resultatet blir att huset får ett ordentligt lyft. Det finns många byggföretag i Täby med omnejd som sysslar med fasadrenovering. Så, hur ska man veta vem man ska välja?

Salm Tak & Fasad AB har många års erfarenhet av fasadrenovering i Täby och genomför fackmannamässiga fasadrenoveringar. Beroende på hur gammalt huset är, vilket material som ni har på er fasad samt hur länge sedan det var som en fasadrenovering senast gjordes och vad du har för önskemål och visioner, kan vi guida dig genom fasadrenoveringen, från början till slut.

Behöver ni fasadrenovering i Täby?

Vill eller behöver ni göra en uppfräschning av er fasad, med en fasadtvätt och fasadmålning, eller behöver ni en större renovering som inkluderar en takrenovering, fönsterrenovering och en fasadrenovering? Oavsett vilket så hjälper vi er. Vi på Salm Tak & Fasad har både byggt och renoverat tak i många år, vi är duktiga på fönsterrenovering och gör fina fasadrenoveringar i Täby. Så det är upp till er, att bestämma vilken omfattning som ni behöver göra på ert hus. Om ni vill det kan vi komma med förslag, om ni tar kontakt. I så fall kan vi komma ut på ett kostnadsfritt platsbesök och ge offert på det som vi ser att ert hus behöver.

Så kan det gå till att anlita oss

Om ni tar kontakt så kommer vi ut för ett första besök hos er. Vi lämnar en offert som ni kan ta ställning till i lugn och ro. När ni väl har bestämt er för att anlita oss så påbörjar vi arbetet med er fasadrenovering.

  1. Vi börjar med en noggrann fasadtvätt och väntar tills den har torkat.
  2. Ser vi att det finns material som behöver bytas ut, så informerar vi er om det innan vi byter ut det.
  3. När vi utför fasadrenoveringen så försöker vi att inte störa er som bor i huset.
  4. Vi utför fasadrenoveringen precis som ni önskar det och med de material som ni väljer.
  5. Efter slutförd fasadrenovering gör vi tillsammans en slutbesiktning så att vi vet att ni är nöjda, och ni kan komma med synpunkter som vi i så fall rättar till.
  6. När projektet är slut börjar garantitiden gälla. Garanti på utfört byggarbete är 2 år och dessutom har ni 5 års garanti på allt material.

Ta kontakt med oss, vi erbjuder service och garanti på alla våra fasadrenoveringar i Täby!

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?