Om oss

takläggning stockholm med nytt tak

Välkommen till SALM Tak & Fasad AB! Du är just nu inne hos ett proffs.

Salm Tak & Fasad AB startade år 2016 – och det gjordes efter att ha insett att vi efter 15 år i branschen – kan och vill göra detta med vårt eget namn. Vi vill visa våra kunder vem vi är och vad vi kan.

Även om företaget är ungt så har vi som arbetar här flera års erfarenhet av takläggning, takbyte och takomläggning, fasadarbeten och fasadrenoveringar.
Vi vänder oss både till privatkunder och företag. Som privatkund kan ni alltid använda er av ROT-avdrag. Läs mer om ROT-avdraget här.

Garantier för hållbarhet i vår arbete

Våra kunder är vår motivation eftersom det är just ni, våra kunder som ger oss betyg. Vi strävar alltid efter att höja det betyget. När ni anlitar oss, gör vi allt för att ni ska bli nöjda med den takläggning och fasadrenovering som vi utför. Vi är er pålitliga och säkra takläggare i Stockholm och alla förorter till Storstockholm. Nöjda kunder är vår bästa marknadsföring!

När vi lägger nytt tak, lägger om tak, renoverar tak och fasad, har vi flera års garanti på material till taken och fasaderna. Våra kunder ska kunna lita på att det vi gör har en lång hållbarhet. Vi har nöjd kund garanti på arbetet med takläggning. Våra kunder är nöjda när vi lämnar dem, allt annat är otänkbart. Därför ser vi till så att arbeta tills ni som anlitar oss kan ge goda rekommendationer om oss.

Ta kontakt och fråga om ditt projekt eller om vår takläggning och fasadrenovering!

Kontakt

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?