Takläggning Stockholm

Salm Tak & Fasad har mångårig erfarenhet av takläggning i Stockholm och här kan vi hjälpa er med takbyte, takrenovering och takläggning. I Stockholm arbetar vi sedan 2016 och har många nöjda kunder idag. Vi har arbetat i mer än 15 år branschen, så att även om vår takläggningsfirma är ung så har vi alla som arbetar här, en stor erfarenhet av takläggning i Stockholm.

När ni anlitar oss får ni säkra och trygga tak. Dessutom får ni alltid 2 års garanti på vår takläggning och mer än 5 års garanti på de material som vi rekommenderar.

Trygg takläggning i Stockholm

Salm Tak & Fasad har hjälpt många kunder med takläggning i Stockholm. Om ni vill det så kan vi rekommendera material som passar ert tak. Här finns många saker att ta hänsyn till; arkitekturen på ert hus, hur länge ni önskar att taket ska hålla, och vilket pris som ni är beredda att betala för takmaterialet.

Olika material till tak:

  1. Tak med tegelpannor. Tegelpannor upplevs ofta som vackra då de har naturliga skiftningar.Tak med tegelpannor är det vanligaste tak som vi ser här i Sverige och tegelpannor är populära till tak. De kan hålla i mer än 100 år, om man ser till att underhålla dem regelbundet. Dessa kan du köpa för mellan 250-300 kronor/styck.
  2. Betongpannor på tak.Betongpannor vid en takläggning är inte så vanligt. De håller också, likt tegelpannor men inte riktigt lika länge. Även om de är ganska nya på marknaden har de snabbt vunnit i popularitet och vi ser allt fler tak av betongpannor. Dem kan du få för mellan 200-250 kronor/kvm.
  3. Plåttak. Vi kan tycka att plåttak är ganska undervärderade, trots att plåt på tak har så mycket som 50 års garantitid. Plåttak är lätta att både renovera och skotta snö från och utgör riktigt fina och stilrena tak. Detta kan du få mellan 100-150/kvm
  4. Papptak. Dessa slags tak är vanligast på hus från 1950- och 60-talet. De håller i minst 20 år, och kostar inte mycket att lägga, ungefär 50-100/kvm.
  5. Shingeltak. Detta material kommer med den trevligaste prislappen, och håller i minst 15-20 år.

Vi lägger rätt underlagstak

När vi utför en takläggning på ett hus ser vi alltid till att också renovera takläkten och undertaket. Speciellt i äldre hus ser vi till så att undertaket är intakt och utan skador såsom fuktskador. Vi arbetar med flera leverantörer till material till takläkt och undertak, så vi kan rekommendera de leverantörer som vi arbetar med. När vi arbetar med takläggning i Stockholm använder vi alltid professionell säkerhetsutrustning och har ansvarsförsäkring för alla våra duktiga takläggare.

Ta kontakt med oss, så får du ett säkert och tryggt tak när vi utför takläggning i Stockholm!

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?