Takläggning Täby

Trygg takläggning i Täby

Välkommen till Salm Tak & Fasad som har hjälpt många kunder med takläggning i Täby. Vi är erfarna takläggare, som har arbetat med detta i mer än 15 år. Tillsammans har vi som arbetar med takläggning stor kunskap och kunnande för att lägga trygga och säkra tak runtom i norra delarna av Stockholm och på många villor i Täby. I Täby vänder vi oss både till företag, fastighetsbolag, privata villaägare och bostadsrättsföreningar. Anlita oss när ni behöver bra tak som håller länge!

Anlita oss för er takläggning i Täby

Hus som står nära havet eller på en höjd blir utsatta för hårdare väder än andra hus. Därför är själva husets placering någonting som vi tar i beaktande när vi undersöker tak innan en takläggning. Den roliga delen med takläggning brukar oftast vara att välja vilket material som ni vill ha till taket. Här finns många alternativ som håller olika länge och som kommer med olika prislappar. Olika typer av tak:
  1. Tegelpannor. Det finns fördelar många fördelar med att välja tegelpannor. Sedan SALM Consulting började arbeta med takläggning i Täby har kunder sett fördelar med båda materialtyperna. Tegelpannor upplevs ofta som vackra då de har naturliga skiftningar. Dem får du för mellan 250-300/kvm.
  2. Betongplattor. Dessa är betydligt mer lika varandra från panna till panna och här går det snabbt att lägga taket. De är inte så olika tegelpannor men tillverkas av betong i stället och dem får du för mellan 150-200 kronor/kvm.
  3. Plåttak. Att lägga plåttak är ett mycket bra val, plåten är fin på taket och håller mycket länge. Plåttak brukar ha en garantitid på 50 år, så då vet du att det kommer att hålla i minst 50 år, dessutom är de lätta att renovera och skotta fritt från snö. De kostar mellan 100-150 kronor/kvm.
  4. Papptak. Detta är ett tak som blir väldigt stilrent och som behöver bytas ut efter 15-20 år och kostar mellan 50-100 kronor/kvm.
  5. Shingeltak. Under den senaste tiden har det kommit många fina Shingeltak i flera mönster och färger och dem får du för under 100-lappen/kvm.

Vi arbetar med underlagstaket

När vi utför takläggning på ett hus så renoverar vi också underlagstaket. Vi undersöker alltid den underliggande konstruktionen om den har hållit sig genom åren. Är taket gammalt, finns det risk att det bildas fukt under taket. Detta är vi uppmärksamma på och kontrollerar att ingen skada har skett och utför lika noggranna renoveringar av undertaket. Säkerheten är viktig vid takläggning När SALM Consulting arbetar med takläggning i Täby använder man så klart alltid professionell säkerhetsutrustning. Dessutom har vi ansvarsförsäkring för alla våra duktiga takläggare. Vi månar både om våra kunder, lika mycket som om våra takläggare i Täby. Därför använder vi alltid säkra byggställningar och säkerhetsselar, hjälmar och hanterar takmaterialet med stor varsamhet. Ta kontakt för säker och trygg takläggning i Täby!

Kontakta oss nedan för en gratis besiktning och offert på just ditt tak!

Vi gör en kostnadsfri besiktning på ditt tak. Ring eller lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Behöver du en kostnadsfri uppskattning?